• -20%
    Rapssprossen Bio Keimsaat kaufen bei Salicorne.ch

Raps Bio Keimsamen - 300g - Bardowick

CHF 10.35
CHF 8.28 Save 20%
Tax included Delivery 1 working day (ordered before 14:00)

Raps Bio Sprossen Keimsaat - 300g - Bardowick

Quantity
Add to wishlist

  Rückgabebedingungen

Free delivery the following day (orders placed before 15:00 on working days).

  Lieferbedingungen

Promotional codes in every newsletter!

  Sicherheitsrichtlinien

We are there for you, personally and reliably.support@salicorne.ch

Bio Keimsprossen Raps (Brassica napus)

Keimdauer: ca. 5 6 Tage
Aussaat: ganzjährig im Zimmer bei ca. 20°C

Rapssprossen schmecken ein wenig scharf, was aber sehr angenehm für unseren Geschmack ist. Enthält viel Vitamin C und Mineralien wie Kalzium, Eisen, Phosphor und Magnesium. Rapssprossen werden verwendet, um Suppen, Sossen, Fleisch und Fisch den gewissen Pfiff zu geben. Den Samen gründlich mit Wasser abspülen. Stellen Sie die Keimschale an einen hellen Platz, aber nicht in die direkte Sonne. Sowohl der Samen als auch der Spross sollen immer feucht, aber nicht nass gehalten werden. Die Ernte ist nach 5 6 Tagen möglich.

Inhalt: 300g

Herkunft: Italien

bar-025
30 Items

Specific References

ean13
4070030797740
New

16 other products in the same category:

Spice sieve

CHF 16.45 CHF 13.16 -20%
Availability: 9 In stock
  • For herbs and spices
  • Can be dismantled for easy cleaning
  • Ø 4.8 cm, H 13.0 cm
  • High-quality stainless steel/plastic.
  • Dishwasher-safe

Licorice root stick organic 75g

CHF 20.75 CHF 16.60 -20%
Availability: 3 In stock

The dried roots cut into pieces can be chewed just so to suck out the licorice juice. But pieces of licorice root are also suitable for cooking, for example, beetroot and other vegetables, stews or soups (remove the root before serving). Of course, you can also grate licorice: finely grated, it flavors and sweetens desserts and other sweet dishes. Also, small pieces of the root can be brewed and enjoyed as a tea (pour about 1 - 2 g with boiling water and steep for 10 - 15 minutes). Packaged in Switzerland.